ASG

ASG Steyr AUG A3 sähköase

Hinta 279,00 € 225,00 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 5,58

Tuotekoodi: 16935


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä


Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

 

Steyr AUG A3 hyödyntää AUG-aseille tuttua pull-pup teknikkkaa. Tämä tarkoittaa sitä, että lipas on liipaisimen takapuolella ja aseeseen saadaan pitkä piippu tuomaan tarkkuutta kuitenkaan aseen pituutta kasvattamatta. AUG-sarjalle toinen hyvin omaperäinen ratkaisu on tulenvalitsin, joka on liitetty liipaisimeen. Puristat liipaisinta hiukan, ampuu ase yhden kuulan. Puristat liipaisimen pohjaan, kytkeytyy sarjatuli päälle.

Aseessa on hyvin monipuoliset kiskot lisävarusteiden kiinnittämistä varten, joten voit itse valita mikä tähtäintyyppi soveltuu sinun käyttötarkoitukseen parhaiten. Eteen voit myös kiinnittää etukahvan, valaisimen, laserin, kameran tai jopa kranaatinheittimen. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten.

Aseen ylärunko ja kiskoyksikkö ovat metallia, alarunko kovaa polymeerimuovia, kuten esikuvansakin. Aseessa on toimiva kenttäpurku sekä säädettävä hop-up. Hihnakiinnikkeet, lippaanvapautin sekä tulenvalitsin sopii oikea- ja vasenkätisille pelaajille. Aseen sisällä on kestävä täysmetallinen ver.3-rataslaatikko johon käy Marui-yhteensopivat viritysosat.

Aseen tehoja on todella helppo säätää CQB- ja metsäpelirajojen välillä. Tehon säätö tapahtuu aseen akkutilassa olevasta reiästä 2,5mm kuusiokoloavaimella. Kuulan lähtönopeutta voi säätää välillä 100–120m/s (1-1,4J).

Ase toimitetaan vertikaalikahvalla, QD hihnakiinnikeellä ja metallisen liekinsammuttimen alla on -14mm kierteet äänenvaimenninta varten. ASG:n täydet lisenssit tuovat Steyr logot ja merkinnät aseen runkoon täydentäen jo muutenkin hyvää viimeistelyä.

Sportline-sarjan asepaketit ovat hyviä, kaiken kattavia tuotteita. Nämä ovat tarkoitettu pelaajille jotka arvostavat hyvin rakennettua, luotettavaa ja edullista tuotetta. Kattava paketti sisältää kaiken mitä aloittamiseen tarvitaan: Ase, lipas, akku, laturi ja kuulia. Sportline-sarja on valmistettu kestävästä muovista ja metallista helppokäyttöisiksi ja kevyiksi airsoft-aseiksi.

 

Huom. Aseessa on säädettävä lähtönopeus 100-120m/s.

Lipaskoko 330 kpl
Pituus 770 mm
Paino 3600 g
Lähtönopeus 100-120 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG