ASG

ASG Urban Sniper jousitoiminen kivääri, vihreä camo

Hinta 219,00 € 176,61 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 4,38

Tuotekoodi: 16769X1


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä


Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

 

Valmiiksi maalattu versio huippusuositusta sniperistä.

 

Todella tehokas ja kattavasti varusteltu tarkkuuskivääri. Urban Sniper ei ole kaikkein perinteisimmän näköinen kivääri teleskooppitukkeineen ja pistoolikahvoineen. Aseen runko on hyvin kompakti, mutta piippu on pitkä taaten hyvän tarkkuuden ja kantaman.

Ampuma-asennon voi muokata helposti mieluisaksi säädettävän teleskooppiperän avulla ja pistoolikahvasta saat luonollisen ja tukevan otteen, ammuit sitten seisaaltaan tai maassa maaten bipodien avustamana. Taittuvassa bipodissa on säädettävät jalat, joten ampumakorkeuden säätäminen on helppoa.

Aseen mukana tuleva Strike Systemsin 4x32 ProOptics kiikaritähtäin on mainio tähtäin kattaen aseen koko ampumaetäisyyden sopivalla suurennoksella. Kiikaritähtäin on todella tarpeen sillä aseen 140m/s luokkaa oleva lähtönopeus ja suuri kantama mahdollistavat osumat peleissä jo hyvinkin kaukaa ja tarkasti ennenkuin vastustaja on edes havainnut sinua. Kiikaritähtäimen tilalle voit kiinnittää punapisteen tai laserin jos ne sopivat paremmin pelitapaasi.

Koska Urban Sniperin suunnittelun lähtökohtana on ollut aseen käytettävyys, on aseen paino pyritty pitämään mahdollisimman alhaisena. Tämä helpottaa huomattavasti pidemmissä peleissä, joissa liikutaan paljon ja myös seisaaltaan ampuminen käy helposti ilman käsien väsymistä. Kiväärissä on säädettävä Hop Up, joten voit valita kuulien painon optimaaliseksi käyttötarkoituksen mukaan ja säätää hopin toimimaan kullekin kuulalaadulle ja painolle erikseen.

 

Ase toimitetaan täydellisen pakettina sisältäen kiikaritähtäimen, tähtäinrenkaat, bipodin, lippaanlataajan ja kaksi lipasta.

 

Tämän parempaa vastinetta rahoillesi on vaikea löytää!

 

Aseet maalataan meillä tilauksesta, joten maalatuilla aseilla on hieman tavallista pidempi toimitusaika.

 

Huom. Tarkista erikseen saatavuus myymälästä.

Lipaskoko 25 kpl
Pituus 985/1110 mm
Paino 2600 g
Lähtönopeus 135 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG