TARJOUS

ASG

ASG M4 Defender RIS sähköase

Hinta 199,00 € 160,48 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 3,98

Tuotekoodi: 17489


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä


Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

ASG M4 Defender on lyhennetyllä piipulla varustettu taktinen rynnäkkökivääri, jossa on erittäin paljon hyviä ominaisuuksia.

Vaikka aseen piippu on lyhennetty käsiteltävyyden parantamiseksi, on aseessa täysikokoinen neljä kiskoinen RIS-etukahva, johon voi helposti kiinnittää esim. vertikaalikahvan, bipodit, tähtäimiä, laserin tai lampun. Aseen runko on mattapintaista vahvaa polymeerimuovia, joka kestää käytössä hyvin. Lisäksi rungon päällä, irrotettavan takatähtäimen alla on täyspitkä tähtäinkisko lisävarusteita varten. Takatähtäin on täysin säädettä sekä pysty- että vaakasuunnassa.

Aseen perä on crane tyyppinen teleskooppitukki, jonka voi lukita kuuteen eri asentoon. Aseen mukana toimitettava akku on kaksiosainen 9.6V craneakku, joka menee kätevästi teleskooppitukin sisälle. Akun normaalia korkeampi jännite nostaa aseen tulinopeutta. Tukin päädyssä on kuminen perälevy hyvän pidon varmistamiseksi. Aseen piippu on yksiosainen ja valmistettu metallista. Koska aseen lähtönopeus on nostettu korkeaksi, on aseen rattaisto valmistettu kestävästä teräksestä. Rataslaatikon erikoisuus on säädettävä lähtönopeus. Jousen esikiristyksen avulla lähtönopeutta voidaan säätää välillä 105-120m/s.

Aseessa on kiinnityslenkit kantohihnaa varten ja erityisesti tämän tyyppisiin aseisiin suositellaan taktista 3-piste hihnaa. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten. Ase toimitetaan 300 kuulan hicap lippaalla, jonka kapasiteetti riittää helposti pidempäänkin peliin.

Luonnollisesti ase on varustettu säädettävällä hop up koneistolla ja aseessa on toimiva hylsyportti ja latauskahva. Aseen rungossa on aidot lisensoidut LMT:n logot ja tekstit kuten oikeassakin aseessa.

Erinomainen vaihtoehto pelaajalle joka hakee RIS/RAS/CQB tyylistä M4 varianttia.

Pakkaus sisältää aseen ja lippaan lisäksi myös akun, laturin ja taktisen vertikaalikahvan.

Huom. Aseessa on säädettävä lähtönopeus 105-120m/s.

Normaali hinta 229,00. Säästä 30,00 euroa.

Lipaskoko 300 kpl
Pituus 672/785 mm
Paino 2850 g
Lähtönopeus 105-120 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG