ASG

ASG MP9 A1 blowback, musta

Hinta 295,00 € 237,90 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 5,90

Tuotekoodi: 16799


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä


Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Tätä asetta on meiltä pyydetty ja nyt sitä saa! Brügger & Thomet MP9 (Maschinenpistole 9mm) on Sveitsiläisen asevalmistajan konepistooli. Ase on alunperin ostettu STEYRiltä 2000-luvun taitteesta. Tällöin ase tunnettiin paremmin nimellä TMP tai SPP riippuen aseen konfiguraatiosta. Aseen kaliberin, laajennettavuuden sekä kompaktin kokonsa puolesta tämä konepistooli on useamman erikoisjoukkojen käytössä.

ASG:n lisensoitu versio on todella tarkkaan tehty täydellinen kopio aidosta konepistoolista. Kuten esikuvansa, tämän aseen ulkorunko on muovia, mutta koneisto pääosin metallia. Aseen mukana toimitettava painava lipas on myös metallia ja ottaa sisäänsä 48 kuulaa. Vaikka ase tuntuu hyvällä tavalla painavalta ensimmäistä kertaa käteen otettuna, ei se vaikuta aseen käytettävyyteen negatiivisesti. CQB-olosuhteisiin tarkoitettu MP9 on omiaan nurkkien taakse kurkistamisessa ja ylipäätään ahtaissa tiloissa.

Tulenvalitsin sekä varmistin löytyvät näppärästi kahvasta ja toimivat STEYRin käyttäjille tuttuun tapaan painamalla peukalolla yhdellä kädellä ilman purkamatta otetta kokonaan aseesta. Jos tarvitset puolestaan lisää tukea aseelta, löytyy sitä varten taitettava perä. Tämä helpottaa myös rekyylinhallinnassa.

MP9 tulee varustettuna vakio rautatähtäimillä, mutta aseesta löytyy myös pitkä kisko aseen rungon päältä optisia tähtäimiä varten. Aseen alapuolelta edestä puolestaan löytyy kisko, mihin voit kiinnittää vaikkapa etukahvan tai taktisen valaisimen.

Aseella ampuminen on todella mielyttävää. Yksittäistuli on nopea ja rapea. Sarjatuli tyhjää lippaan tarvittaessa muutamassa sekunnissa. Lisävarusteena aseeseen on saatavilla myös vaimennin jolla teet aseesta entistä näyttävämmän. Lisälipas on saatavilla tuotekoodilla 16799.

Lipaskoko 48 kpl
Pituus 305-527 mm
Paino 1725 g
Lähtönopeus 128 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG